Het Team

Stella Kleynen

Uw Chef

Bijna twee jaar geleden ben ik De Kook Ster begonnen samen met mijn vriend Roel. Ik sta in de keuken en daarnaast ontwikkel ik recepten. Ik zie het als een uitdaging om met spannende en goede ingrediënten iedere keer weer een nieuw gerecht te verzinnen. Mijn doel is om lekkere, gezonde gerechten te bereiden die voor iedereen geschikt zijn. De Italiaanse keuken is mijn favoriet, maar ik laat mij ook graag inspireren door andere landen.

Roel Huisman

Mede-oprichter & chef

Medeoprichter en drijvende kracht achter de Kook Ster. Roel houdt zich bezig met alle zaken rondom De Kook Ster en helpt ook in de keuken.

Luuk Haarbrink

Bezorger

Dit is Luuk! Luuk is onze nieuwe bezorger en helpt daarnaast waar nodig is. Zijn affiniteit met koken is een groot pluspunt. Leuke nieuwe ideeën zijn altijd welkom!
Met veel energie en een grote glimlach bezorgt hij iedere dinsdag en donderdag onze maaltijden.

Jesse Huisman

Vliegende kiep

Vliegende kiep in de keuken en de bezorging. Met een glimlach en een gezellig praatje staat Jesse iedere dag weer bij onze klanten aan de deur om ze van onze verse maaltijden te voorzien. Ook is Jesse op drukke dagen een onmisbare kracht in onze keuken. Een leuk weetje: Jesse is het broertje van Roel